Het forum sluit zijn deuren!
Binnenkort sluit het forum zijn deuren.
In de plaats opent er een volledig nieuw platform.
Klik hier

Klik hier om naar het nieuwe platform "KietelLife" te gaan en registreer je! >>


Kieteljongen

Projecten
KietelFantasie vind het zeer belangrijk om andere Nederlandstalige kietel projecten te steunen. We bieden daarom een eigen forumdeel aan waar je eventueel projecten van jezelf kunt promoten.

Wat word er verstaan onder projecten?
Projecten kun je zeer uitgebreid zien. Ben jij iemand die kietelfilmpjes maakt en deze leuk probeert ze brengen zonder een eigen website te hebben of er winst te willen uithalen, dan willen wij gerust een forum aanbieden om je filmpjes te promoten. Ben je een cartoon artiest die regelmatig cartoons maakt? Ook hier willen we gerust een forumdeel voor aanbieden. Alles wat onder projecten (filmpjesmaker, cartoonartiest, kietel app ontwerper, zeeer actieve verhalen schrijver, ...) valt die echt actief zijn en volgens jouw echt een eigen forumdeel verdienen dan kun je contact opnemen met één van de administrators. De administrators zullen dan beslissen of je project goedgekeurd word en het een eigen forumdeel krijgt.

Wat gebeurd er als mijn project in aanmerking komt en goedgekeurd is?
Als je goedgekeurd word krijg je een eigen forumdeel en krijg je in dat forumdeel ook rechten om je forumdeel te beheren. Door je eigen forumdeel komt je project ook duidelijker over naar de leden in plaats van dat je alles in een topic in een algemeen forumdeel moet posten.

bewerkt door Kieteljongen

0
Terugkoppeling


Er zijn geen opmerkingen.